Designskryt til norsk butikk

Den norske designbutikken Pur Norsk er blitt kåret som én av verdens 5 beste interiørbutikker av det britiske trendmagasinet Monocle.



I Monocle Design Directory 2008 er butikkene vurdert etter kriteriene service, kvalitet og produktkunnskap. Dette er fellesnevnere for interiørbutikkene som hevder seg i Oslo, Milano, Osaka, Beirut og Berlin.
– Det er viktig for oss å få anerkjennelse fra et ledende internasjonalt trendmagasin som Monocle, sier arkitekt og gründer av Pur Norsk, Lasse Altern Halvorsen.

– Det å bli vurdert av et så anerkjent magasin og med Monocles faglige tyngde gjør denne kåringen er ekstra viktig for oss. Kriteriene til Monocles vurdering er grunnpilarene bak ideen til Pur Norsk.

Nisjeforretning på Bislett Pur Norsk er en nisjeforretning som spesialiserer seg på norsk design, med alt fra den klassiske Scandia-stolen signert Hans Brattrud, til PC-veskene til Moolight.

Magasinet Monocle, med Wallpaper-gründer Tyler Brûlé i spissen, mener styrken til Pur Norsk er den lokale og norske tilnærmingen samt produktkunnskapen.