Designtalent til Breakfast

Sissel Pettersen starter som designer hos Breakfast. At det var hun som trakk det lengste strået av totalt 67 søkere var ikke uten grunn.

56863 720bb original
Ny grafisk designer hos Breakfast, Sissel Pettersen. Foto: Breakfast

– Sissel er mye mer enn en designspire, hun vet å forstå seg på konsepter og konseptutvikling for både trykte og digitale flater. Å mestre design og typografi på digitale flater er slett ingen selvfølge for nyutdannede designere i dag, men det har Sissel bevist for oss at hun takler med glans, sier kreativ leder i Breakfast, Christian Braathen.

Pettersen har fagskole i grafisk design fra NKH, deretter påbygg bachelor fra Southampton Solent University, og ble som en av få avgangselever ved SSU valgt ut til å representere skolen på D&AD-utstililngen i London.

– Vi spår henne en lysened karriere og er veldig glade for at hun velger å starte den hos oss, fortsetter Braathen.

Flere og bedre søkere

– Aldri har vi hatt så mange og så høyt nivå på søkere til en stilling hos oss, og det gleder oss at stadig flere ønsker seg en jobb utenfor Oslo-gryta, sier Braathen

– Samtidig som det er utrolig gøy å tilby noen en jobb så er det også litt vemodig å takke nei til alle de flinke designerene som har søkt, og i denne runden var det utenom det vanlige bra kandidater.

– Vi satt igjen med en liten gjeng designere i siste runde som var eksepsjonelt flinke, så hvis noen bransjekollegaer har behov for designkompetanse så har vi noen brennhete tips, sier Braathen.


Annonse: