Designtilskudd til We Are Live

Visuelt-vinner Catrine Kooyman har blitt designer i We Are Live.

93082 301fd original
93083 36188 original
93084 58e95 original
93085 5bbca original
93086 a5774 original
Fra masteroppgaven «The Pictorial Human Atlas», som vant gull i studentkategorien i Visuelt torsdag kveld.
93087 75c0f original
Herman Mueller Stormyr og Catrine Kooyman.

– Catrine jobbet her på kontrakt en liten periode, og det tok ikke lang tid før vi skjønte at hun er superflink, og deler våre ambisjoner. Og viktigst av alt at hun er an sabla bra person med masse humør, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

Catrine Kooyman er fersk fra Universitetet i Bergen, og vant i går gull i studentkategorien i Visuelt for masteroppgaven sin «The Pictorial Human Atlas» (se bildeeksempler over). Ved å samle inn og sammenstille alle bilder tatt av et subjekt (henne selv) gjennom et livsløp undersøker hun bildekulturen vår. Dette datasettet er brukt til å produsere en rekke katagoriseringer og grafiske framstillinger av ulike funn, sammensatt som et atlas. The Pictorial Human er et antropologisk designprosjekt som kulminerer i et atlas om én person, sett gjennom 5696 bilder. Det sentrale spørsmålet i undersøkelsene er: hvem blir vi gjennom alle disse bildene vi tar av oss selv?

– WAL er et bra sted å arbeide som nyutdannet. Jeg blir utfordret hver dag og har lært mye på kort tid. I tillegg er alle veldig morsomme og imøtekommende, sier Catrine.

– Vi har en voksende oppdragsmengde innenfor alle typer av design og kommer til å fortsette å styrke kompetansen vår i perioden som kommer, fortsetter Mueller Stormyr.

– Vi ser at flere og flere byråer skiller ut design i egne selskaper, men vi står tro i vår strategi om å bygge ett slagkraftig miljø som har troverdighet på helheten så vel som spesialistfelt, avslutter han.