Designtreff hos KF

Årets første møte for designbransjen ble holdt hos Kreativt Forum torsdag kveld. Dinamo Design og Strømme Throndsen Design presenterte sine suksesscaser for en engasjert gjeng.

5449 b2b14 original


Menneskene strømmet på fra 17.00. Det var godt oppmøte og både store og små fikk seg litt mat og noe godt i glasset før Dinamo og Strømme Throndsen skulle presentere suksesscasene sine.

Kristine Lillevik fra Dinamo Design presenterte Olden-caset sitt. Den vordende tvillingmammaen ga oss et grundig og interessant innblikk i den omfattende og intense prosessen det var å reposisjonere mineralvannet. Per i dag foreligger det ingen salgsresultater. Produktet ble lansert i september 2010.
Frost produkt stod for flaskedesign.



Tone Elise Steig fra Strømme Throndsen Design innledet caset ved å snakke om grundig innsiktsarbeid, målgruppene og den kreative briefen. Altså utgangspunktet for å skape nytt pakningsdesign for et helt nytt produkt, Jacobs utvalgte, som skulle vise seg å ta helt av. Salgstallene var imponerende høye tatt i betraktning den korte tiden produktene har stått i hyllene. 113 millioner kroner solgt i 2010. Med en verdiandel på 5 prosent.