Det ble HEIMLICH

I sommer ble filmproduksjonselskapene The Directory og White Rabbit slått sammen. Nå er det nye navnet klart.

83958 66632 original
Knut Jensen, Steinar Borge, Stefan Faldbakken, Sune Eriksen, Kristian Hajdu og Geir Hørnes. Ikke tilstede på bildet: Roar Uthaug og Pål Laukli.

– Etter lenge å ha vurdert The Rabbit Directory eller The White Directors som vårt nye navn, ble det til slutt HEIMLICH som ble det samlende navnet da to selskap skulle bli ett, sier produsent Knut Jensen.

– Navnet er nok lettere inspirert av den livreddende manøveren ved samme navn. Ikke for å dra metaforen for langt, men det hender jo at også filmideer trenger et fast og forløsende grep fra utenforstående, og da har vi ikke mindre enn seks regissører å velge mellom, fortsetter Jensen.

Stefan Faldbakken, Steinar Borge, Roar Uthaug, Geir Hørnes, Pål Laukli og Sune Eriksen utgjør de kreative sparringspartnerne i HEIMLICH sammen med produsentene Knut Jensen og Kristian Hajdu.

– Det er spennende å kunne tilby et lag med regissører som utfyller hverandre så bra som gjengen vi har på huset. Nå må vi bare jobbe litt med kvinneandelen, der har vi sovet i timen, sier Hajdu.

– Med fersk Gullfisk for Felleskjøpet, et gull og et sølv for Kvikk Lunsj og gull og sølv for Riks-TV i Gullblyanten føler vi at vi allerede har god fart inn i samarbeidet. Nye filmer for COOP, Findus og Solo Super slippes også i disse dager.

www.heimlich.no


Annonse: