Dinamo hedret i nordisk designkonkurranse

Dinamo Magazine vant hele fem gull i København fredag 7. juni da MDID (Foreningen Magasindesignere i Danmark) holdt sin årlige prisutdeling for magasindesign i Norge og Danmark.

37903 52022 original

Det var magasinene 360 Magazine for OSL, Fri Tanke for Human-Etisk forbund og Sammen for Bufetat som gikk til topps i den prestisjefylte designkonkurransen. Totalt mottok konkurransen over 777 bidrag, og Dinamo Magazine var nominert i 13 kategorier. 360 Magazine og Fri Tanke har begge blitt hedret med flere priser de siste årene både i og utenfor Norge.

– Det er utrolig gøy at disse magasinene nok en gang hevder seg blant de beste. Det er viktig for oss å alltid være i utfordrerposisjon, og vi har troen på at dette flytter sluttresultatet i riktig retning, sier daglig leder i Magazine, Petter Herming.

OSL, Human-Etisk forbund og Bufetat er alle tverrfaglige kunder av kommunikasjonshuset Dinamo.

– Anerkjennelsene av disse magasinene er nok et bevis på at Dinamos satsning på tverrfaglighet, kombinert med spisskompetanse, gjør våre kunder – og deres kunder igjen, mer tilfredse, sier administrerende direktør i Dinamo, John Arne Medalen.