Dinamo Red. blir Dinamo Magazine

Dinamo Magazine skal tenke bredt og konseptuelt, og lage redaksjonelle og kommersielle magasiner på papir og digitale plattformer.



– Ved å la Dinamo Red. endre navn og knytte til seg unik kompetanse tar vi et mer helhetlig grep rundt redaksjonelle produkter. Vi integrerer også miljøet som en sentral del av kommunikasjonshuset på Lagåsen. Markedet er i vekst, og skal vi levere kvalitet må det tenkes integrerte løsninger og plattformfritt. Kvaliteten ligger i pennen og uttrykket, kanalen velges etter behov, sier John Arne Medalen, direktør i Dinamo.

Kompetansetroika. Petter Herming (40), som var med å starte designbyrået Teft, leder avdelingen. Han jobbet i Dinamo rundt årtusenskiftet og kommer nå fra en stilling i konsernstab kommunikasjon Posten. Han får med seg grafisk designer Øivind Winge (38) til Dinamo Magazine. Winge har lang redaksjonell erfaring etter å ha jobbet for Drammens Tidende, Dagbladet, Memo, fotballbladet FireFireTo, i designbyrået Teft og i Posten.

Dinamos egen Anniken Hallan (46) er hentet inn som prosjektleder. Hallan har jobbet som prosjektleder og kundeansvarlig konsulent i kommunikasjonsbransjen siden 1998. Til Dinamo og parken på Lagåsen kom hun i 2001 og har blant annet jobbet med kunder som VG, NSB, TINE, SAS, Universitetet i Oslo og Nobels Fredssenter

Strategisk samarbeid
. I tillegg til dette innleder Dinamo Magazine et strategisk samarbeid med Eidslott Media, selskapet til tidligere Dagbladet-medarbeider Eivind Eidslott (33). Eidslott har blant annet vært redaktør i Den Norske Turistforenings ungdomsmagasin Ut, skimagasinet Fri Flyt, Dagbladet Fredag og Dagbladet Søndag. Siden 2008 har han jobbet som frilansjournalist, forfatter og redaktør for det internasjonale friluftsbladet Norrøna Magazine. Eidslott Media skal levere redaksjonelle konsulenttjenester til den nye Dinamo-enheten.
– Dette er et sterkt lag, og slagkraften Dinamo Magazine oppnår både alene og integrert med de andre avdelingene vil garantert få effekt for våre oppdragsgivere, sier en forventningsfull Petter Herming.