Dinamo vant ny storkunde

Bohus har valgt Dinamo som sin nye samarbeidspartner, etter en byråkonkurranse hvor flere av landets ledende byråer var med.

6843 be925 original

Bohus omsetter for tre milliarder, har 61 butikker fra Nordkapp til Lindesnes og er Nordens største møbelkjede. Etter en omfattende byråkonkurranse har møbelgiganten valgt Dinamo som sin nye partner på kommunikasjonssiden.
– Vi var ute etter både et strategisk og kreativt miljø der vi kunne få leveranser på alle våre kommunikasjonsbehov fra enkle salgsutløsende kampanjer til rådgivning og kulturutvikling, sier markedssjef Per Ivar Ekeberg.

– Dinamo skilte seg klart ut fra alle konkurrentene allerede fra starten av, slår han fast.

Ny retning. Bohus ønsker å profilere seg tydeligere i det store mellomsegmentet og samtidig øke salgseffekten av markedsføringen sin. Faglig Leder i Dinamo Norge, Ivar Vereide sier at den nye kunden representerer en spennende utfordring for mange av kompetanseenhetene på Lagåsen.
– Profilering gjennom morsomme reklamefilmer eller salg gjennom innholdsrike DM'er er ikke veien å gå, mener Vereide.

– Bohus' største potensial ligger i å tydeliggjøre potensialet i egen organisasjon, samt i erkjennelsen av at de selger noe lystbetont vi alle har felles, nemlig drømmen om et hjem vi trives i, og i større grad evne å ta dette ut i alle kanaler med en større grad av fellesnevner enn de gjør i dag, sier Vereide.

Carl Bækken, som nylig kom fra Bates til Dinamo, har allerede vært sentral i å dra inn både Comfort og Bohus, og vil bli ansvarlig kunderådgiver. Stein Simonsen og Torstein Greni blir ansvarlig kreativt team og står bak det nye konseptet. Charlotte Kristoffersen blir prosjektleder og Lis Lonning grafisk designer. Dinamo Respons, Express og SoulPolice vil i tillegg være kompetanseområder som vil jobbe tett med kunden.

Bohus har brukt Try Reklamebyrå og et mindre DM-miljø som leverandører de siste årene.

På bildet, fra venstre: Torstein Greni, Stein Simonsen, Ivar Vereide, Per Ivar Ekeberg, Carl Bækken og Charlotte Kristoffersen. Foto: Dinamo