Disney og Virgin til årets Motion

Toppledere fra Walt Disney Company og Virgin Galactic er blant foredragsholderne på årets Motion, den nordiske konferansen om kreativitet, opplevelse og business.Årets Motion går av stabelen 9. september i Kristiansand, og de fem hovedforedragsholderne er nå klare. Fra Disney kommer Vice President Orrin Shively, som skal lære nordiske bedrifter om forretningspotensialet som ligger i gode historier. Sir Richard Bransons mest betrodde rådgiver, Will Whitehorn skal fortelle hva vi kan lære av Virgins vanvittige satsning på romturisme. Den danskbritiske trendguruen Anne Lise Kjær akter å overbevise Motion-deltakerne om at estetikk og følelser kommer til å styre forbruket vårt mer og mer. Fra hjemlige strøk kommer Arne Hjeltnes og Ingebrigt Steen Jensen. Disse holder foredrag om henholdsvis Skandinavias internasjonale muligheter og hvordan man skaper suksess i kreative bedrifter.

– Vi satser på en mer intensiv konferanse i år med færre, større og enda bedre foredragsholdere. Håpet er at Motion skal gi deltakerne en real vitamininnsprøytning som kan trengs nå i litt tøffe tider, sier prosjektleder for Motion, Øystein Tønnessen.

I tillegg til hovedforedragene kan deltakerne på Motion 09 velge mellom to spesialseminarer med casepresentasjoner, dialog og diskusjon. Det ene vil handle om utvikling av attraksjoner og steder som reisemål. Det andre spesialseminaret tar for seg hvordan innovasjon i næringslivet kan drives frem av design og andre opplevelseselementer.

Program og info: www.motion.no.


Annonse: