Disse kan bli Årets Byrå 2019

61 byråer i ni kategorier har blitt vurdert av sine kunder, og nå har byråene med høyest antall poeng blitt nominert i sine respektive kategorier. Her er de nominerte byråene i bransjeundersøkelsen Årets Byrå Norge 2019.

92672 277c0 original
I 2018 var det Anorak som vant Årets Byrå i klassen for Reklamebyrå 25-50 MNOK. Foto: KF

– Det er stor interesse blant landets byråer om å delta i Årets Byrå, og å bli nominert er en skikkelig fjær i hatten. Byråenes kunder har sagt sitt, og de er beviselig fornøyde med samarbeidet og byrårelasjonen. Bra jobba og et stort «grattis» til alle nominert byråer, sier administrerende direktør Pia Grahn i Regi.

Konkurransen arrangeres for 4. år på rad i Norge, og undersøkelsen vokser stadig. I år har det kommet inn omtrent 1200 svar fra kommunikasjonskjøperne, og totalt deltar 61 byråer i ni kategorer, en økning fra i fjor da det var 54 byråer og åtte kategorier.

– Vi er glade og stolte over at undersøkelsen vokser med flere byråer og respondenter. Og ekstra glade fordi både Content og Performance nå har blitt helt nye, egne kategorier, sier Grahn.

Vurderingene gjøres av byråenes største kunder gjennom Regis Kundertilfredshetsindeks, som består av 13 kriterer med alt fra kreativitet og strategisk kompetanse til digital kapasitet, proaktivitet, forretningsnytte og engasjement.

Vinnerne i Årets Byrå Norge kåres 10. april i Oslo. Prisutdelingen er gjort i samarbeid med Dagens Næringsliv og inneldes med et inspirasjonseminar.

Her er de nominerte:

Content:

DNX
Metro Branding
NewsLab
RED storyline
VG Partnerstudio

Design:

Cretalux
Design House Lund og Partnere
Northern Beat

Media 6-60 MNOK:

BPN
Mindshare
Mood Communication
Re:Media
RED Media

Media 60+ MNOK:

Carat Norge
IUM
OMD
Starcom
Wavemaker

Performance:

Proletar
RED Performance
Semway

PR:

Gambit Hill+Knowlton Strategies
Geelmuyden Kiese PR
Iteo
MSL Norway
Nucleus
WergelandApenes

Reklame 6–25 MNOK:

Aptum
Morgenstern
Naug & Venner

Reklame 25–60 MNOK:

FASETT
Futatsu Industries
Geelmuyden Kiese Reklame
HK Reklamebyrå
POL
We Are Live

Reklame 60+ MNOK:

ANTI
JCP Nordic
LOS & CO
SMFB
TRY