District 9

Sjekk ut trailer + plakater og utforsk hjemmesiden til den kommende science fiction-rysaren «District 9», Neill Blomkamps debutlangfilm, produsert av Peter Jackson.

6410 37ce0 original
6411 183aa original
6412 5bae5 original
6413 fa7c3 original
6414 51327 original
6415 f1b31 original
6416 72de5 original

Regissør Blomkamp er mest kjent i reklamekretser som regissør for Halo 3-reklamefilmene, som mottok Grand Prix i fjorårets Film Lions.

«District 9» henter utgangspunktet fra en tidligere Blomkamp-kortfilm, «Alive in Joburg». Begge handler om aliens fra det ytre rom som lander i Sør-Afrika, og som holdes fysisk adskilt fra resten av befolkningen, derav tittelen.

Helten i filmen pådrar seg et mystisk virus, blir jaget av myndighetene (hjulpet av det mystiske selskapet MNU som overvåker all kontakt mellom mennesker om «non-humans»), og finner til slutt ut at det eneste stedet å hjemme seg er nettopp District 9.

Premieren er til sommeren, og markedføringskampanjen er allerede i gang. Vi har særlig sans for den geriljaaktige utendørskampanjen, med plakater på bussholdeplasser og benker som proklamerer: «Bus benches for humans only» og liknende motiver.

Hjemmesiden er noe for seg selv, og bør utforskes: http://d-9.com/

Se «Alive in Joburg» her.

Dessuten: Du kan følge skumle MNU (MultiNationalIU) på Twitter! http://twitter.com/MultiNationalU