Ditroit til Oslo og Babusjka

Babusjka representerer nå det prisbelønte Milano-baserte animasjonsstudioet Ditroit.

96689 153fb feature
96688 4a82a original

Fra venstre: Ernst Føyn, Head of Motion Babusjka, Noemi Bugli, Produsent Ditroit, Salvatore Giunta, Kreativ Leder Ditroit, Mads Astrup Rønning, Kreativ Leder i Babusjka

Ditroit er en liten motion boutique, rangert som en av de beste animasjonsstudioene i verden, med jobber for store merker som Diesel, MTV, Spotify, Armani, Pantene og Fendi.

Navnet Ditroit er inspirert av electronica fra Detroit, men med sin egen (i-talienske) vri.

Kreativ leder Mads Astrup Rønning forteller at Babusjka er glade for å legge slike talenter til stallen sin.

– Ditroit ble startet av designere som har tatt blikket for design over til motion og animasjon. Dette er synlig i arbeidet deres, som er så veldig stilsikkert.

– Vi var i Milano for en stund tilbake og besøkte dem. Det var inspirerende. Det ble konsumert italienske vannbakkels og norsk akevitt, og kjemien var naturlig nok veldig, veldig bra. Kjærlighet og respekt for håndverket er noe vi deler og brenner for. Produksjonsrutinene er godt strukturert og har klare likheter med vår måte å produsere på. Jeg tror deres sterke visuelle uttrykk kan få flere norske merker og produkter til å fremstå i en ny og moderne drakt.

Ditroit har eksistert i 10 år og ledes av kreative leder Salvatore Giunta.

– Vi fikk den rette følelsen med en gang med Babusjka. De, som oss, bryr seg om kvalitet og detaljer. Generelt sett beundrer vi den nordiske stilen og kvaliteten, og gleder oss til å kunne utvikle jobber med disse merkevarene, forteller han.

Se et utvalg av Ditroits arbeid her.