DN velger DDB

Dagens Næringsliv har valgt DDB Oslo som sitt nye reklamebyrå. Kreatørene i teamet har hatt mye å si for avgjørelsen.



Byråleder i DDB, Roald Ankerstad, har nylig satt i gang en omfattende debatt om Annonsørforeningen, og det han opplever er for hyppig utskifting av reklamebyrå.

Den harde meningsvekslingen har likevel ikke hindret ham i å hente inn ny kunde til eget byrå, og byrålederen er stolt over den nye avtalen.
– Vi har ønsket oss Dagens Næringsliv på kundelisten lenge, og er utrolig stolte over at valget falt på oss. DN er et gjennomarbeidet kvalitetsprodukt med en solid opplagssuksess, men som vi føler har noe uforløst i sin merkevarereklame. Vi tror det er et potensiale i DN´s egen merkevarekommunikasjon, som det blir spennende å jobbe med.

Fremhever kreatørene Dagens Næringsliv har lagt vekt på det kreative teamet, som blant annet består av byrålederen selv, og Eirik Hovland og Morten Varhaug som besitter hver sin ærespris fra Gullblyanten.
– Det har vært en lang prosess og vi valgte DDB på grunn av den kompetansen byrået sitter på. Ikke minst forståelsen teamet har for vårt produkt og de utfordringene papiravisene står ovenfor. Teamet har svært gode resultater å vise til, og vi gleder oss til dette samarbeidet, sier marketingsjef Line Fallrø i en pressemelding.

Team i DDB:
Eirik Hovland

Morten Varhaug

Jorunn Wold

Roald Ankestad

Artikkelen er også publisert hos Kampanje.