Dobbelt pallplass til Kitchen

Kitchen vant Sølvmikken for april med tre spotter for Lyn. Samme team fra samme byrå vant også 2. plassen med en jobb for Norwegian.

12932 6e2cd original

Kitchen-teamet Thomas Askim og Eirik Stensrud gjorde storeslem i Sølvmikken for april. Førsteplassen gikk til en trio med spotter for vestkantens fremste fotballag, der klarsynte Laila skal spå fremtidige kamper mellom Lyn og lag som Bodø/Glimt, Fredrikstad og Ham/Kam. Dessverre for Laila går hun seg ofte vill i sine erotiske visjoner av halvnake, velbygde menn i garderobe og på bane.
– Vi kunne gjerne ønske oss å bli kjent med flere forskjellige klarsynte rollefigurer, selv om spådamen overbeviser med gode skuespillerprestasjoner og fabelaktig innlevelse, spesielt i Fredrikstadspotten, uttaler juryen om jobben.

Norwegian woman Den samme dynamiske duo står altså bak sølvjobben for Norwegian, der den noe tvilsomme Pablo ønsker norske kvinner velkommen til sydligere strøk. Juryen hadde tross pallplassen enkelte innvendinger:
– Her kunne juryen ønske at spottene var tatt lenger ut, ved at trubaduren Pablo selv hadde anbefalt reisemåte isteden for at Norwegian kommer inn som en litt strait avsender på slutten. Men uansett, når Pablo slesker seg til og stemmer i med silkemyk stemme, lander Norwegian trygt på månedens andreplass.

Begge jobbene fra Kitchen er produsert hos Sagveien Resort.

Kreatørtoppen Topplasseringene for Askim og Stensrud betyr nå at de ligger og kniver om topplassering på Sølvmikkens «Kreatørtoppen» i konkurranse med Tom Nissen og Sverre Hytten fra Grey. Begge team har 2200 poeng hver.

Bare pisk, ikke gulrot På tredjeplass kom Grey Oslo, med en jobb for NSB, som ville informere publikum om sin nye praksis med å kreve at reisende betaler billett før de går på toget, eller å få ekstragebyr som straff.
– Enkle og fine spotter som tydelig får frem budskapet. Juryen tror at de kunne vært gjort enda morsomme med mer lystige eksempler. Men i en måned med mange pratespotter sto disse bra ut i all sin enkelhet, slår juryen fast.

Team: Kim M Mohn og Halvdan Høverstad
Produksjon: Stig og Stein Radiobyrå

Hør alle vinnerne her.