Dreven TV-regissør til FUS!

Liv Karin Dahlstrøm velger produksjonsselskapet FUS! som sitt hjem for reklamefilm.

IMG 2784 polarr 3x
Glenn Huth Mæland og Liv Karin Dahlstrøm. Foto: FUS!

– Med Liv Karin på laget fortsetter vi å styrke oss på humor! Vi stiller samtidig sterkere i produksjon av filmer med samfunnsengasjert og medmenneskelig innhold, som er det Liv Karin peiler mot, sier produsent og daglig leder i FUS!, Glenn Huth Mæland.

Liv Karin Dahlstrøm har blant annet skrevet og regissert NRK-serien «Stolhet&Forfall», regissert flere episoder av «Neste Sommer», «Kampen» og «Match». Hun er også «konseptuerende» regissør på den nå aktuelle «Gutta På Skauen» på NRK.

Humor og tragedie

– Det var hennes helt spesielle sans for det pinlige og ofte ubehagelige vippepunktet mellom humor og tragedie, som gjorde at vi falt sånn for Liv Karin som regissør. Et godt eksempel på dette er den kritikerroste og prisbelønnede novellefilmen «Kvinner&Cava». Den er virkelig vond og samtidig veldig morsom i følge den meget fornøyde FUS!-produsenten.

– FUS! er ein lite selvhøgtidelig og jovial gjeng som det er lett å like! Jeg har troa på at vi kan få et fint samarbeid, sier Liv Karin. – Mitt ønske hos FUS! er å få joine prosjekter som fronter innhold jeg brenner for, på den måten kan jeg bruke engasjementet mitt på flere plattformer.

Noen av Liv Karins filmer kan sees her.