«Du burde jo vært i Gullblyant-juryen?!»

We Want You: Årets jurypresidenter i Gullblyanten ber folk melde seg til jurytjeneste.

95084 bb546 original
På storskjerm: Anders Holm og Sebastian Prestø. Foto: Tor Lie

Arbeidet med å sette sammen landets viktigste jury er i gang. Men jurypresidentene har allerede møtt på et hinder.

– Den nye HR-strategien er å ikke fortelle om sine ansatte på nettsiden. Hvem jobber egentlig i ANTI om dagen? Ingen vet! Så vi blir rett og slett nødt til å be folk melde seg til tjeneste, sier årets presidenter, Anders Holm og Sebastian Prestø, som til daglig jobber i Morgenstern.

De leter etter kreatører som:

  • Har vunnet noe før (Ikke et absolutt krav. Men helst.)
  • Ikke satt i fjor
  • Jobber i medlemsbyrå i Kreativt Forum (eventuelt enkeltmedlemskap)

Hvis du kan huke av for dette, eller kjenner noen som kan: send en mail til jury@mrgn.no og fortell kjapt om deg selv eller din venn!

– Alltid vært den viktigste konkurransen for oss

Men stopp en hal! Nå som vi først har dere her må dere fortelle litt om hvordan det går med planleggingen av Gullblyanten 2019.

– Nå er vi jo midt i prosessen her, men vi kan jo begynne med å si at vi var litt lure i vinter og snakket med alle jurylederne i dagene etter juryering. Så da fikk vi veldig ferske og presise tilbakemeldinger. Dette har sammen med evalueringen i etterkant av prisutdelingen gitt godt underlag for å justere litt. Det er ganske sykt, men vi kan med nesten 100 prosent sikkerhet si at vi nå er i ferd med å spikre en samling kategorier som kan stå til evig tid! Neida. Men vi justerer litt her og der og ser hvordan det fungerer.

– Promo-ordet forsvinner, for hva er det som IKKE er promo egentlig?. Og så må folk velge om de vil sende inn i online film eller vanlig film. Ikke begge. I tillegg skal vi rydde litt i print/utendørs/omgivelser/stunt/event-kategoriene. Her blir det forhåpentligvis litt tydeligere både for de som sender inn og de som skal juryere.

– Ellers er det vår oppgave er å få juryeringen til å flyte bra og der har vi lært masse av Jens Petter og Hallvard, samt Benedicte og Victoria i KF.

– Vi fikk seks møteinnkallelser på rappen fra Victoria tidligere i dag, så det føles trygt og godt!

– Det er jo lett å si nå, men Gullblyanten har alltid vært den viktigste konkurransen for oss. Anerkjennelsen fra bransjekolleger betyr mer enn man er villig til å innrømme. Vi gleder oss!