Eira&Stephanie til Small film

– Regiduoen Eira&Stepanie er to livlige motsetninger som utfyller hverandre helt nydelig, forteller Small film-sjef Elisabeth Enstad.

92616 aa7ad original
Stephanie Skabo og Eira Alquist. Foto © Small film

Eira Alquist og Stephanie Skabo er Small films nye regipar og har med sin dundrende ulikhet utviklet et blomstrende kreativt fellesskap som vi forventer mye av i fremtiden, forteller daglig leder og produsent Elisabeth Enstad i Small film.

Alquist og Skabo har begge sin filmutdannelse fra Westerdals.

– De er to livlige motsetninger som utfyller hverandre helt nydelig. Utagering møter flegma, galskap møter jording, Amerika møter Norge. Men hvem er egentlig hvem?, fortsetter Enstad.

– Et skrått blikk på hverdagen

– Det glade paret vant en pitch for SSB i november og lagde seks humoristiske filmer for Facebook. Filmene er satt i et hverdagslig, men særegent, univers og viser med enkle midler hvordan vi alle er en del av statistikken, forteller produsenten.

– Rett før jul lagde de to også en lekker Master Chef-inspirert film for Bakern og Kokken, og de har akkurat avsluttet et prosjekt for TRy og Norconsult.

Du kan se arbeidene på Smallfilm.no.

– De to har bakgrunn fra kunst og scenografi og derfor er det ikke overraskende at arbeidet deres allerede preges av et fargesprakende og skrått blikk på hverdagen, avslutter Elisabeth Enstad.