EKKO og POP vil prege reklamen med norsk musikk

POP film og EKKO Agency mener samarbeidet dem i mellom demonstrerer nye muligheter for bransjen når det gjelder å lydlegge reklame med norsk musikk.

EKKOPOP

– Vi i EKKO Agency ønsker å tilrettelegge for bruk av mer norsk musikk i reklamesammenheng. Markedet er i stadig endring. Færre høybudsjettproduksjoner, stor økning blant produksjoner med lavere produksjonsbudsjett og dermed også lavere musikkbudsjett, sier Joachim Alte i EKKO Agency, som startet opp selskapet for en håndfull år siden sammen med Ann-Kristin Kreutz.

– Da er det nødvendig å skape en fleksibel løsning som kan møte produsentene på deres utfordringer, samtidig som vi gir norsk musikk og artistene bak et lite løft, legger han til.

I de siste årene har EKKO Agency utviklet en katalog av norske artister ferdig klarert for kommersielle produksjoner og kan nå tilby dette gjennom plattformen www.ekkosongs.no.

Vil støtte uavhengige norske artister

– Det finnes utrolig mye bra norsk musikk! Både etablerte artister, men også de mange og spennende up-and-coming artistene, som man kanskje ikke har hørt om enda. EKKO Agency tilbyr originalmusikk som skiller seg ut. I motsetning til masseprodusert internasjonal stockmusikk. Og ved å velge norsk musikk bidrar du også til å støtte uavhengige norske artister forteller Ann-Kristin Kreutz.

Sammen med POP film som nylig har produsert filmer for blant annet NITO, har EKKO fått lydlagt innholdet med tonen til noen av våre beste artister her til lands. Sjekk ut film på bunnen av artikkelen.

– Etterlengtet

– Dette er så etterlengtet. Ikke bare tilbyr EKKO Agency all denne fantastiske musikken, de har forenklet den formelle prosessen og laget en løsning som er gøy å bruke sier Stine Hope, produsent i POP film. – Nå slipper vi å rote rundt i endeløse arkiver og spillelister, og heller kan rådføre oss med ekspertene og de flotte artistene de representerer.

– Tilbakemeldingene er svært gode og vi håper at flere ønsker å bruke norsk musikk til produksjonene sine, avslutter Joachim.

I filmen under for NITO hører du låta «Blå Alvelo» (instrumental) av Ekkolodd, lisensiert av EKKO Agency. Produsert av POP film.