Designer til ELLE mELLE

Hanne Vegsund Fagerslett er ansatt som grafisk designer i Ålesund-byrået.

79184 f5ee6 original
Hanne Vegsund Fagerslett. Foto: Kristin Støylen

Hanne Vegsund Fagerslett har en Master i design fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, hun har flere års erfaring og er nå klar for ny jobb. Ifølge sin nye arbeidsgiver er hun i tillegg sterk på illustrasjon, tekst og tjenestedesign.

Byråleder Yvonne Aarset sier seg svært glad for å få Hanne med på laget på Skansekaia.

– Hun komplementerer miljøet vi har på huset på en veldig god måte, både når det gjelder personlighet og kompetanse. Blant annet er tjenestedesign noe vi kommer til å satse sterkt på fremover. Det første vi gjør er derfor å sende noen av våre ansatte til SDGC i Amsterdam neste uke, på en global konferanse som handler om tjenestedesign. Vi er opptatt av å kunne tilby kundene våre det siste, og å hele tiden være i forkant av kundenes behov, sier Aarset.

Vegsund Fagerslett sier hun gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

– Etter å ha jobbet noen år i bransjen var jeg klar for nye utfordringer. Jeg hadde et vikariat hos ELLE mELLE i 2011 og kjente derfor til de kjekke folka og kundene der fra før. Noe som har imponert meg er bredden av kunder og type jobber som ELLE mELLE har og leverer. Denne bredden, og at ELLE mELLE legger bra til rette for at vi som designere kontinuerlig kan videreutvikle oss i faget vårt, gjorde at jeg valgte å søke jobben, sier Fagerslett.