ELLE mELLE og BMERK slår seg sammen og blir Peil

Designbyrået ELLE mELLE og reklamebyrået BMERK, begge situert i Ålesund, er straks historie. – Nå skal vi skape ny historie gjennom å kombinere superkreftene våre, sier byråleder Kristin Bjånes.

Peil gjengenx
Foran fra venstre: Kristin Bjånes, Karen Storheim, Bjørn Sætre, Yvonne Aarset og Eldar Nevstad. Bak fra venstre: Victoria Isern, Thomas Myrvang, Maria Stensøe Kleven, Solveig Drøpping, Hanne Årsnes, Mathea Myrene Stokke, Frank Standal Dybhavn og Per Paulsen. Foto: Peil

– Regionen vår har flere gode og spesialiserte byråer. Ved å slå sammen det som var et ledende designbyrå og det som var et ledende merkevarestrategisk reklamebyrå, får nå bedrifter og merkevarer flere muligheter til å oppnå sine hårete ambisjoner, sier den nye byrålederen for Peil, Kristin Bjånes.

– For her på Nordvestlandet har vi verdensledende selskaper innenfor en rekke ulike bransjer. Og de må bli mer synlige. Så vi ønsker å oppmuntre de til å vifte med begge hendene, enten det er på den nasjonale eller internasjonale scenen. Og det virker som flere allerede har sett hva vi ønsker å få til, siden vi både har landet nye kunder og nye prosjekter med eksisterende kunder den siste tiden, fortsetter hun.

Det nye navnet

Det nye byrået skal altså hete Peil.

– Alle ble raskt enige i at det var en riktig beskrivelse for det nye byrået. Her har vi peil på fag og folk – og vi peiler ut riktig retning for merkevarer som vil erobre byer, land, verden og hjerter.

– Så nå sitter vi sammen i Apotekergata 9A, med den beste utsikten til Ålesund sentrum. Her skal vi skape en ny kreativ møteplass, der strategier, visuelle identiteter, filmer, annonser, websider, foto, tekst, pakningsdesign, SoMe og annen magi skal utvikles. Og vi ønsker kunder og talentfulle fagfolk velkommen innom, avslutter Bjånes.