Emilie Beck til Motion Blur

Det unge regitalentet skal lage reklamefilmer med produksjonsselskapet Motion Blur.

Emiliebeck
Emilie Beck.

Regissøren fra Nøtterøy har drevet med film i mange år allerede, både foran og bak kameraet. Emilie Beck startet med å lage kortfilm i en ung alder, både dokumentar og fiksjon, som har blitt vist verden over. I Webserien «Stuck» på Aftenposten-TV fikk Beck prøve seg som programleder i to sesonger, og den ble blant annet gullruten-nominert i 2017. Hun har tidligere laget reklamefilm med Bacon og som frilansregissør.

Ifølge eksekutiv produsent i Motion Blur, Nina Lorentzen har Beck utviklet seg som en allsidig regissør innenfor både dokumentar og fiksjon.

– Vi er så utrolig glade for å ha Emilie i Motion Blur. Emilies driv og energi gjør henne en fryd å samarbeide med, og vi vet hennes talent for personregi, narrativ dramaturgi og ekthet har enormt potensial innen reklame. Dette er en dame som kommer til å bli noe stort, sier Lorentzen.

– Jeg har fått en utrolig varm velkomst hos Motion Blur, og er så ydmyk og stolt av å bli en del av et så etablert og talentfullt selskap. Jeg er spesielt motivert og imponert over at Motion Blur er så gode på å våge å satse stort i sine prosjekter, og samtidig gutser på nye talenter. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Emilie Beck.

I tillegg til flere reklameprosjekt hos Motion Blur er Beck i utvikling på en TV-serie, og aktuell med en langfilmdokumentar på NRK i 2021.

Du kan se arbeidet til Beck på hjemmesiden til Motion Blur.