Empefire-leder juryerer i Mena

Byråleder i Empefire, Ben Christensen skal være med i juryen som skal kåre de beste digitale arbeidene i Midtøsten og Nord-Afrika.

70255 f44a5 original
Ben Christensen skal dykke ned i et digitalt landskap han på forhånd vet lite om. Foto © Empefire

MENA Digital Awards arrangeres for tredje gang og har som formål å promotere digital innovasjon og media i MENA regionen (Midtøsten og Nord-Afrika). Prisutdelingen avholdes i Dubai den 13. April 2016. En av årets jurymedlemmer er byråleder i Empefire (søsterbyrået til Schjærven), Ben Christensen.

– Det er en stor ære å bli spurt om å sitte i en jury med så mange dyktige digitale folk. At jeg vet svært lite om det digitale landskapet i disse landene, gjør meg nysgjerrig, spent og ydmyk. Jeg gleder meg til å bli inspirert, lære mer og se hvilket nivå det er på jobbene der nede, og ikke minst hedre vinnerne, sier Ben Christensen.

Juryen består forøvrig av profiler som Matt Mason, Laura Jordan Bambach og representanter fra Cisco, Mozilla og Jebbit, med flere.

Sammen skal de kåre det beste digitale arbeidet i MENA-regionen (Midtøsten og Nord-Afrika).

MENA Digital Awards skal kåre det beste arbeidet innenfor Performance, Mobile, Social Media, Integrated, Special and Digital Assets, og konkurransen har sterkt fokus på resultater.


Annonse: