Endre Berentzen juryerer The One Show

Kreativ leder og partner i ANTI Bergen, Endre Berentzen deltar i The One Show-juryeringen, som foregår på Bermuda.

79334 473a9 original
Endre Berentzen reiser til Bermuda i mars for å juryere The One Show.

Endre Berentzen har fått det ærefulle oppdraget å juryere design i den prestisjefylte globale reklame- og designkonkurransen The One Show. Såvidt vi vet er dette første gang en norsk designer juryerer i denne konkurransen, som av bransjen blir betraktet som en av de virkelig store (både Tore Woll fra Llowbank og Dagmar Kollstrøm fra Ernö har juryert reklame i The One Show tidligere).

Nytt av fjoråret er at The One Show forhåndsjuryeres kvartalsvis, og Berentzen forteller at han allerede er godt i gang med bidragene sendt inn i kvartal 1 og 2. Kvartal 3 juryeres i desember og kvartal 4 i februar, før årets endelige priser skal avgjøres i løpet av fire intensive dager i mars på Bermuda.

Vinnerarbeidene premieres i New York City under Creative Week fra 8. til 12. mai 2017. Prisutdelingene gjennomføres på Cipriani Wall Street kveldene 10. og 12. mai.

– Det er en stor ære å få lov å sitte å diskutere fag i et slikt fora og Bermuda i mars er jo ikke å forakte selv om jeg ikke regner med det blir så mye tid til sightseeing, sier Berentzen i en kommentar.