Eric Amaral Rohter hedret av prestisjetunge Print

Kreativ leder i designbyrået Larssen & Amaral, Eric Amaral Rohter er i siste utgave av magasinet Print løftet frem som én av 15 unge og lovende designere fra hele verden.

76027 61d9a original
76030 746dc original

Amerikanske Eric Amaral Rohter var tidligere assisterende kreativ leder i Anti Bergen, men nå bor og jobber han i Haugesund, der han driver Larssen & Amaral sammen med partner Cecilie Larssen Lønning.

Nå er han og 14 andre designere under 30 blitt håndplukket av magasinet Print i kåringen «New Visual Artists: 15 under 30». Med kåringen plukker Print ut «de 15 mest interessante, utfordrende og provokative nye stemmene som jobber innenfor visuell kommunikasjon» fra hele kloden.

– Det er veldig spennende å se hva tidligere vinnere har oppnådd. Det er lidenskap som driver oss alle, så jeg tar i mot tittelen med stor ydmykhet. The pressure's on, nå må jeg jobbe enda hardere for å bevise at jeg fortjener denne tittelen. Jeg gleder meg til det, sier Amaral Rohter til kreativtforum.no.

Apropos tidligere vinnere i «New Visual Artists: 15 under 30»: På listen finner vi navn som Scott Dadich (Wired), Eddie Opara (Pentagram Design), Alan Dye (Vice President, User Interface Design i Apple) og Jessica Walsh (Sagmeister & Walsh).

Print kommer ut annenhver måned på både papir og i elektronisk utgave og er en av de største og eldste publikasjonene om design og visuell kommunikasjon. Her kan du se kåringen på printmag.com.