Ungt team fra Fagskolen Kristiania vant Brings brief nr. 4.

Podkasten Lappemøte er ved veis ende, og det er på tide å kåre årets siste vinnere.

Gabrielsen Høiland
Herdis Høiland og Emilie Gabrielsen.

Først er det tid for å kåre vinneren av Brings brief nr. 4, en konkurranse som gjøres i forbindelse med podkasten Lappemøte. Som vanlig syder bidragene som er sendt inn av boblende kreativitet, men det var én god ide som skilte seg litt ekstra ut denne gangen også.

Vinnerene av Brings Fjerde biref-konkurranse, Emilie Gabrielsen (AD) og Herdis Høiland (tekst), er et nyutdannet team fra Fagskolen Kristiania.

– «Årets varmeste julepynt» er enkel, kommuniserer godt og egner seg veldig godt som DM konkluderer Joachim og Ingrid.

Vinnerjobben ser du her:

Brings Brief nr 4 Herdis Emilie 2

Hør Jurybegrunnelsen her:

Borge og Tepfers vant konkurransen i sin helhet

Det er i tillegg på tide å kåre vinneren av konkurransen i sin helhet. Nok en gang ønsker Joachim og Ingrid å takke for enormt mange gode bidrag og for en veldig fin sesong.

Med kreativ og sjarmerende levering har vi stor tro på at de kan hjelpe Isboksen godt på vei til å få flere bedrifter til å åpne hjertene og lommebøkene sine. Gratulerer så mye til Randi og Julian! Og igjen – tusen takk til Lappemøtes sponsor Bring!

Lappetry
Randi Maria Borge og Julian Tepfers.

Randi Maria Borge og Julian Tepfers bidrag «First is kit» går av med seieren for hele konkurransen, og vinner med det en utførelse av ideen sin – til en verdi av 40 000 kroner.

– «Årets varmeste julepynt» er enkel, kommuniserer godt og egner seg veldig godt som DM konkluderer Joachim og Ingrid. Se presentasjon av vinnerjobben her:

First Is Kit
First Is Kit2
First Is Kit3
First Is Kit4
First Is Kit5
First Is Kit6