Etablerer sporty produksjonsselskap

Det nye filmproduksjonsselskapet Atlas samler seks regissører innen kommersiell film med trykk på sport, utendørs og ungdom.

60970 8a330 original

Produsentene Kristian Kjelman og Mats Olofsson har sammen etablert Atlas, et produksjonsselskap med kontorer i Oslo og Stockholm.

Selskapet representerer seks meritterte regissører innen film av det sportslige slaget: Niels Windfeldt, Filip Christensen, Per-Hampus Stålhandske, Fred Arne Wergeland, Greg Hunt og Henrik Rostrup.

– Greg Hunt topper i øyeblikket iTunes lister med filmen «Propeller» for Vans Skateboarding. Filip Christensens skifilm «Supervention» solgte mer enn 40.000 billetter på kino i Norge. Per-Hampus Stålhandskes dokumentar for Nike Snowboarding tiltrakk seg millioner av seere online, mens Henrik Rostrups arbeider for Absolute Vodka vant priser under både Webby’s og Mashies i 2014, forteller produsent i Atlas og tidligere kommunikasjonssjef i Red Bull Norge, Kristian Kjelman.

– Når vi nå posisjonerer oss som den ledende produsenten av reklamefilm og innhold i dette energiske filmsegmentet, er det en naturlig fortsettelse av det arbeidet vi tidligere har bedrevet hver for oss, sier Kjelman.

Les mer om Atlas her.