EY Doberman mottar to utmerkelser fra Red Dot Design Award

EY Doberman har blitt tildelt to prestisjefylte priser fra Red Dot Design Award innen kategorien Brand Design for sine arbeider med prosjektene Kassa og Fikse.

Image004
Image002

Red Dot Design Award er en internasjonal designkonkurranse som anerkjenner fremragende designarbeid i ulike bransjer. Prisen deles ut i Berlin 3. november.

Managing Director i EY Doberman, Behnam Farazollahi er takknemlig for anerkjennelsen.

– Vi er dypt beæret over å motta to priser i en av de mest anerkjente designkonkurransene. Vi er fremdeles bare inne i vårt andre år som EY Doberman Oslo, og denne anerkjennelsen viser at vårt fokus på krysningen mellom nytenkende forretningskonsepter, differensierende identitetsdesign og helhetlig produktdesign er på rett vei. Vi vet som alle andre at priser ikke er alt, men samtidig er det en ekstra drivkraft som gir motivasjon fremover. Disse prisene styrker vår tro på retningen vår.

Image003x

EY Doberman er et nordisk design- og innovasjonsbyrå som spesialiserer seg på å utvikle nye digitale produkter fra forretningsstrategi til unike opplevelser. Med studioer i København, Helsinki og Stockholm betjener byrået kunder lokalt, på tvers i Norden og internasjonalt. Siden etableringen i Oslo har byrået jobbet med ulike prosjekter for blant andre Statkraft, reMarkable, Munch, Oslo Pensjonsforsikring, Empower og Coop.