Fargerike til Morgenstern

Norges største fargehandel forlater Futatsu etter pitcherunde. Ett år gamle Morgenstern trakk det lengste strået.

87808 73284 original
Tale Henningsen (Fargerike), Caroline Smestad (Fargerike), Ole Hustad (Morgenstern), Helje M. Beisland (Fargerike), Katrine Berget, Sebastian Prestø (begge fra Morgenstern) og adm.dir. i Fargerike, Stine Solheim

Helje Beisland er markedssjef i Fargerike, som med sine 113 butikker er Norges største fargehandel.

– Vi likte ideene fra pitchen veldig godt, og har planer om å gjennomføre flere av dem. Aller først skal vi lansere vår splitter nye butikk på Aleksander Kiellands plass, og så tar vi det derfra, forteller han.

Morgenstern-partnerne Sebastian Prestø og Anders Muurman Holm blir hovedteam på kontoen og de gleder seg til å komme i gang.

– Dette er veldig stort for oss, sier Prestø. – Fargerike ønsket fem ideer som får folk inn i butikk. Det er en av de mest befriende og takknemlige briefene vi har jobbet på i en pitch, og vi er veldig glade for at de valgte oss, avslutter han.

Estetiske konsekvenser

– Å lande Fargerike sånn på tampen av året er jo fantastisk, sier daglig leder i Morgenstern, Ole Hustad. – For oss får det også noen estetiske konsekvenser at kundens visjon er «Vi fargelegger Norge». Må male kontoret vi nå, konkluderer Hustad.