Fastland blir en del av Bacon

To filmprodusenter blir én: Fastland flytter inn hos Bacon OSL, som dermed får tre nye regissører og en ny executive producer på rosteren.

96256 a14e1 original
Andreas Kleiberg er en av Fastland-regissørene som nå flytter inn sammen med Bacon.

Filmproduksjonsselskapet Bacon signerer regissørene i filmproduksjonsselskapet Fastland, som teller Andreas Kleiberg, Eivind L, Marc Reisbig og produsent Audun Lyngholm Wittenberg. Wittenberg og Executive Producer Magne Lyngner i Bacon har tidligere jobbet sammen, så det nye samarbeidet kommer ikke helt ut av det blå.

Magne Lyngner.– Vi har lenge fulgt med på Fastland-gjengen. Vi har den samme underliggende kreative drivkraften som motor, og en sammenslåing gjør oss rett og slett mer komplette ovenfor dagens marked. Vi ønsker velkommen til dyktige folk, sier Magne Lyngner.

Fastland har flere store kampanjer bak seg for blant andre Norsk Tipping, Mercedes, Vipps og DNB og slutter seg nå til et Bacon-team med navn som Andrea Eckerbom, Matias & Mathias, Kristoffer Borgli og Andreas J. Riiser.

– Bacon deler vårt tankesett om å først og fremst fokusere på kreativitet og kvalitet, deretter kommer andre goder som en naturlig konsekvens, kvalitet er lønnsomt. Det er en viktig rekkefølge. Det Bacon leverer er sjukt imponerende og noe vi vil være en del av både i Norge og Skandinavia. Det blir inspirerende å jobbe videre med større muskler og et stort kreativt fellesskap. Vi er de samme folka, bare med nye mailadresser, sier Audun Lyngholm Wittenberg.

Samarbeidet begynnner med umiddelbar virkning.