Feirer 1 år med ny storkunde

Sørlandsbyrået S & B-N markerer 1-årsjubileet med å signere samarbeidsavtale med NorgesEnergi.

47967 df879 original
Ronny Reisvold, Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland. Foto: S & B-N

Samarbeidet ble inngått etter at NorgesEnergi inviterte utvalgte reklamebyråer til å presentere seg, sine erfaringer og sine arbeidmetoder. I august braker det løs med lanseringen av det som skal bli nye NorgesEnergi, og S & B-N ser frem mot nye utfordringer.

– Å lande en slik konto er stort for oss i S & B-N. Det gir oss energi når vårt byråkonsept imøtekommes av en solid nasjonal merkevare som NorgesEnergi, sier Christian Bråthen-Nordland, kreativ leder og partner i byrået.

– Med jevne mellomrom skylder vi oss selv å gå en runde med de vi har et samarbeid med. I denne runden var valget enkelt. Det var S & B-N som utmerket seg fra første møte. Vi ble imponert over energien de tok med seg og ikke minst at de løste oppgaven de fikk på en meget god måte. At de i tillegg viser genuin interesse gjør oss trygge. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Hilde Buene Mjaaland, Markedssjef i NorgesEnergi

S & B-N har kunder som Hennig-Olsen IS, Fædrelandsvennen, Dyreparken, Beckmann, Mandals, SmartCare, Lyngdal Kommune, Pippin, Aquarama, og nå også NorgesEnergi.