Fin fyr til Bleed

Designbyrået i Nedre gate har ansatt grafisk designer Halvor Nordrum.

90345 8684a original
Halvor Nordrum er ansatt som grafisk designer i Bleed.

Halvor Nordrum er nyutdannet grafisk designer med bachelorgrad fra Westerdals Oslo ACT. Han har gjennom studietiden opparbeidet seg en portefølje som viser solid kompetanse innen typografi, visuelle identiteter og redaksjonell design, hvorav flere av prosjektene er gjengitt på internasjonale designfora og nettsteder.

Underveis i studietiden har han utarbeidet flere skriftsnitt, holdt workshops i inn- og utland (sist på Paju Typography Institute i Sør-Korea) og han fortsetter sin indre skolegang med egeninitierte boktitler som kommer på Pseudonym Publishing.

– Vi er godt fornøyd med å ha fått Halvor på laget. Høsten 2017 var han praktikant hos oss, og da er det naturlig nok ekstra stas å ha han tilbake, en dyktig designer og ikke minst en veldig hyggelig fyr, sier kreativ leder Svein Haakon Lia.

Bleed ble etablert i 2000 og er et av Norges mest prisvinnende byråer i tillegg til å være eneste norske byrå med tittelen European Design Leader.

– Bleed jobber hver eneste dag med små og store revolusjoner for mange spennende nasjonale og internasjonale merkevarer, avslutter Lia.