FINN og Morgenstern vant Gullfisken igjen

Med filmen «Barnevogn» for FINNs Fiks ferdig-tjeneste vant Morgenstern Gullfisken lørdag kveld.

Motbakke

Lørdag kveld foregikk det årlige TV 2-programmet på Kulturkirken Jakob i Oslo, der Jan Thomas og Desta Marie Beeder ledet årets sending. 12 Sølvfisken-vinnerne fra året som gikk konkurrerte om å vinne Gullfisken denne kvelden.

POL og TRY hadde tre Sølvfisker hver, Per Høj hadde to, og dernest hadde Anorak, Nord DDB, Morgenstern og ANTI hver sin Sølvfisk (se samtlige kandidater her). I Superfinalen sto det til slutt mellom ANTI for Telenor, Morgenstern for Finn.no og Anorak for BankID.

I fjor gikk Morgenstern til topps med filmen «Mandag på Lørdag» for FINN jobb, mens det i år var Fiks ferdig-tjenesten som vant med filmen «Barnevogn», som vant Sølvfisken i mars.

– Vi syns det er tøft av FINN å ville snakke om et av sine svake punkter. Også er det jo litt deilig og kunne signere med løsningen til slutt, fortalte kreatørene bak kampanjen, Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø da kampanjen ble lansert.

Reklamefilmene er produsert av Morgenstern selv, med Muurman Holm og Prestø på regi. Filmen ble produsert av Yakob Dahl Changezi, mens Camilla Kim Kielland og Mona Larsen var henholdsvis konsulent og prosjektleder.

Sølvfiskenjuryen hadde dette å bemerke da filmen tok mars-trofeet: Juryen ble fort enige om denne. En veldig underholdende film, med en fortelling som «går opp», hvor tjenesten er tydelig til stede i kjernen av historiefortellingen, og hvor både historie og karakterer er lette å gjenkjenne og nikke til. Godt karikert. Godt produsert.