Fire fotografer og en agent til Palookaville

Fotoagenturet Palookaville får påfyll i form av fotografene Hinda Fahre, Simen Øvergaard, Martin Rustad og Solveig Knutsen samt agent Pauline Närholm.

83961 9e284 original
83964 8d6c1 original
83967 62c51 original
83970 6be0a original

Fotografagenturet Palookaville trykker på refresh-knappen og laster opp fotografene Hinda Fahre, Simen Øvergaard, Martin Rustad og Solveig Knutsen, alle presentert på den nye hjemmesiden palookaville.no. I tillegg kommer Pauline Närholm inn som ny agent og bilde- og porteføljeansvarlig.

– Vi gleder oss stort over både å kunne presentere og representere så flinke folk. De fire nye fotografene har jobbet flere år i bransjen, og vi er rett og slett stolte over at de har valgt oss til å representere dem. I tillegg er det fantastisk å få med seg tidligere reklame- og motestylist Pauline Närholm på veien videre, sier daglig leder i Palookaville, Tanya Wibye Nærdal.

– For meg er overgangen fra stylist til agent helt naturlig. Jeg er opptatt av det visuelle, og av fotografiet som uttrykksform. For meg er det avgjørende å finne rett fotograf og rett team til rett jobb, slikt at kundene våre alltid får et optimalt resultat, og at fotografene våre får det kreative rommet hver og en av dem trenger. Palookaville representerer dessuten flere av de beste fotografene jeg noen gang har jobbet med, sier Närholm.

I tillegg til de nevnte representerer Palookaville fotografene Ole Musken, Lars Botten, Morten Borgestad, Tove Sivertsen og Rune Bendiksen.


Annonse: