Fire regissører til Siestafilm

Med på det nye laget er​ Kjetil Skårdal Andersen, Martin Rustad Johansen, Ali Parandian​ og ​Ove Raymond Gyldenås.

95036 cd2b9 original
Nå er de seks: Ove-Raymond Gyldenås, Ali Parandian, Kjetil Andersen, Thomas O. Christensen, Christen Roede og Martin Rustad.

Siestafilm har gjort endringer på eiersiden og legger nå om driften en anelse. Siden oppstarten i 1999 har de regissert det meste «inhouse». Men fra i høst representerer de nå fire nye regissører. Med på det nye laget er​ Kjetil Skårdal Andersen, Martin Rustad Johansen, Ali Parandian​ og ​Ove Raymond Gyldenås. ​

– Disse fire er en god blanding av rutine og ungt pågangsmot. Sammen med regissør​ ​Thomas O. Christensen​ ​og animatør​ ​Øyvind Hoel ​har vi nå et sterkt team å tilby kunder, sier produsent Christen Roede.

Han fortsetter:

– Ove Raymond Gyldenås ​kommer fra Fantefilm og har en lang regi-karriere med både reklamefilmer, TV-serien «Hjem» og spillefilmen «Tommys Inferno» på CV-n.​ ​Ali Parandian​ ​er filmskoleutdannet og et unikt talent. Han vant blant annet beste kortfilm under Amanda og BIFF 2018 og holder nå på med etterarbeidet både på en ny kortfilm og en helaftens spillefilm.​ ​Kjetil Skårdal Andersen ​er en ung og lovende regissør med et fantastisk øye for lys, komposisjon og historiefortelling. Han har gjort flere prosjekter med anerkjente kunder som Snøhetta og D2. ​ ​Martin Rustad Johansen ​har lang fartstid som fashion fotograf og jobber mye i både Paris og Oslo. Han har alltid likt å jobbe med film og liker å utfordre konsepter og formater.

I fjor høst kjøpte Christen Roede og Thomas O. Christensen ut tre tidligere eiere i Siestafilm.

– Siden har vi hele tiden tenkt at det er på tide å endre på måten vi har arbeidet på. Vi rigger oss nå så vi kan tilby et bredere spekter og være enda mer attraktive for byråene. Vi har fortsatt stor styrke fra vår fartstid innen etterarbeid, og kan bidra med nytenkende og effektiv produksjon, avslutter Roede.