Fjorårets Gullkalven-ledere søker nye helter!

Året er snart omme, og dermed må nye ledere til neste års Gullkalven velges ut! Her kommer svar på fire spørsmål du nå sitter med:

IMG 8235
Gullkalvens avtroppende lederteam, fra venstre: Emilie Wolden, Helge Nicolaysen og Camilla Tairi.

Hva er Gullkalven?

Gullkalven er Norges største studentkonkurranse innen kreativ kommunikasjon. Det er et springbrett for nye kreative ut i bransjen, en arena for å vise seg frem og et fantastisk sted å mingle og møte likesinnede.

Hvem kan søke?

Alle! Som har lyst til å lede et team og som er motivert for å skape verdens beste arrangement for å feire kreativiteten.

Hva innebærer det å være leder?

Vi anbefaler alle som har lyst på en utfordring å søke! Et lederteam består gjerne av 2-3 personer som samarbeider godt. Dere evner å sette sammen og lede et større team med oppgaver som spons, økonomi, event m.m. Du kan søke alene eller sammen med andre. Dere vil ha overordnet ansvar for å arrangere neste års juryering og prisutdeling i sin helhet.

Hvorfor skal jeg søke?

Du lærer masse, utvider nettverket ditt og blir kjent med masse kule mennesker som dine fremtidige kollegaer og erfarne folk fra bransjen. Og sist men ikke minst; Hva viktigere skal du bruke fritiden din på?!

Søk her: gullkalveninfo@gmail.com

Beste hilsner fra fjorårets ledere, Emilie Wolden, Helge Nicolaysen og Camilla Tairi.