Flemmen til Tangrystan

Regissør Lars-Kristian Flemmen kompletterer den tangrystanske humorstallen.

96182 d565e original
Beate Tangre, Lars-Kristian Flemmen og Gry Sætre.

– En mann som har laget så mye morsom tv («Parterapi», «Jul i Blodfjell» og «Costa del Kongsvik») og er så konseptuell, er et skikkelig tilskudd til reklamebransjen, og til Tangrystan-familien, sier Beate Tangre og Gry Sætre.

Lars-Kristian Flemmen har i tillegg musikkbakgrunn, og var også en kompetent ballettdanser. Men etter at han fikk sparken fra polynesen i Nøtteknekkeren på Operaen, tok han steget 100 prosent inn i tv-humorens verden hvor han har vært i snart 17 år. Han sier selv at han henter mye av energien sin fra samskaping, og er glad i å være «hands on».

– Den umiddelbare forståelsen for storytelling, uansett hvor lang eller kort en historie skal fortelles, er noe av det viktigste vi har å by på som produksjonsselskap. Flemmen har det, sier Tangrystan-produsentene.

– Det er viktig for meg å være en del av et hus med ambisjoner for humorprosjektene sine, og Tangrystan har åpenbart alle intensjoner om å være et go-to sted for gode humormanus. Det gleder jeg meg til å være med på, sier Flemmen.