Flere nye profiler til No Name Oslo

No Name Oslo er kjent for å representere profiler innen musikk, kunst, mat og drikke. Nå tar de sats og utvider porteføljen med fire nye talenter innen skateboard, motorsport, friluftsliv og ekspedisjon. Den nye satsingen får navnet Sports & Adventure.

No Name Sports Adventure
Elias Nilsen, Hedvig Hjertaker, Mathias Ekornås og Hedda Hosås signerer med No Name Oslo.

No Name Oslo har røtter innenfor kultur-merkevarebygging og representerer profiler som Matoma, Highasakite, Kvelertak, OnklP, Jimmy Øien og Reneè Fagerhøi. Nå utvider de porteføljen med fire nye talenter innen skateboard, motorsport, friluftsliv og ekspedisjon.

Styrker porteføljen

Med på laget blir Hedda Hosås, Norges største kvinnelige motorsporttalent innen el-bilracing, Hedvig Hjertaker, verdens yngste kvinnelige sydpolfarer, Mathias Ekornås, fjellklatrer og eventyrer og Elias Nilsen, Norges største skateboardtalent og potensiell deltaker i OL 2024.

– Felles for denne gjengen er at de har både passion og mission innenfor det de gjør, sier Binta Hammerich, som er ansvarlig for forretningsområdet. – Vi er stolte av å få Hedda, Hedvig, Elias og Mathias med på laget. Dette er profiler som i hver sin kategori utfordrer det etablerte og gir et verdigrunnlag som er lett for merkevarer å knytte seg til, legger hun til.

Langsiktige partnerskap

Markedet etterspør profiler som påvirker positive fotavtrykk, bygger merkevare og genererer langsiktige resultater.

– I No Name matcher vi profiler med merkevarer med mål for å bygge langsiktige resultater. Denne gjengen er mer enn bare utøvere og eventyrere – de er pionerer med unike historier, som setter verdier i riktig kontekst, avslutter Hammerich.