Flonkanes ny showreel fra Sølvrev

Det beste fra Sølvrev i 2023 samlet på en rull.

Solvrev

Produksjonsselskapet Sølvrev er ute med en splitter ny showreel som viser et produktivt år hvor revene har vært ute av hiet mer enn noensinne.

– Året både startet og sluttet med større oppdrag fra Heidelberg Materials, hvor vi i løpet av 2023 har vært på oppdrag i både inn og utland. Reiser i Sverige, Italia og Georgia har resultert i en større reebrandingfilm for selskapet, samt en nordisk lanseringsfilm for verdens første karbonfangst-sement, evoZero, forteller Mariann Lunde, som er kunderådgiver, konseptutvikler og prosjektleder i produksjonsselskapet.

– Men vi har også vært på farten i Norge, og i starten på året dro deler av teamet til et kjølig og snølagt Lofoten for å filme tre filmer på kun tre produksjonsdager for Tine Internationals Asia-satsing. I tillegg kan 2023 skilte med tidenes eldste lokasjon, da Sølvrev dro til Uvdal Stavkirke i juni for å filme i en over 800 år gammel stavkirke for Kode.

– Det går heller ikke an å oppsummere året uten å nevne «Jenter vil mer» av Sparebanken Vest og Trigger, som satte fotball-Norge på hodet, avslutter Lunde.

Se filmrullen her. Klipp: Carl-Martin Storøy