Foto-regissør blir en del av Wemake

Han er jo vakker, men først og fremst flink, ønsker Wemake å understreke i pressemeldingen.

PX28 V9 J
På jobb: Per Gunnar Fordal

Per Gunnar Fordal, aka «PG», tar nå steget opp og blir en del av registallen til Wemake. Som regissør og fotograf er PG vant med å jobbe lett, tett og raskt. Fra å være et one-man-band, har han funnet sitt orkester i Wemake.

– Wemake og jeg har pratet lenge om representasjon. Ved å ha et team i ryggen i produksjon, samt andre kreative å sparre med, får jeg løftet mine prosjekter opp noen hakk. Du kan booke Staysman alene og han leverer bra på akapella privatkonsert, men skal det bli den beste konserten må han ha band, pyro, gatlingun og et management å sparre med. Du skjønner tegninga.

PG er født og oppvokst på en gård i Trøndelag, og er et skikkelig arbeidsjern.

– Vi er veldig glade for at PG vil satse sammen med oss. Han sprudler og sprer glede og arbeidslyst i produksjonene. Med sin dokumentariske tilnærming som regissør, fanger han de ekte menneskelige øyeblikkene spesielt godt. Og det er det allerede flere kunder og byrå som har fått erfare. Resultatene av dette kommer på løpende bånd utover vinteren og våren. Dette blir bra! avslutter produsent i Wemake, Eivind Sæther.

Se PGs filmer her.