Fotokonkurransen Gullsnitt får nytt liv

Konkurransen for reklamefotografer ble arrangert for første gang i 1994. I år har Tinagent-partner Trine Guttulsrød og fotograf Guro Sommer røsket tak i tradisjoner og gitt prisutdelingen et frisk pust.

Gullsnitt1840 1
Fra venstre: Guro Sommer, Trine Guttulsrød, Synøve Dreyer og Snorre Jøllanger. Foto: Paulina Cervenka

Gullsnitt melder at de har fått rekordmange innsendinger i år, og at interessen for konkurransen har vært stor blant både etablerte og nye talenter.

– Det er utrolig gøy at så mange har engasjert seg i konkurransen i år. Vi har så mange dyktige fotografer i bransjen som er verdt å feire! Vi håper dette kan fortsette å være et viktig samlingspunkt for alle våre kollegaer, sier Guro Sommer.

– Vi oppfordrer kreatører og reklamefolk vil ta turen til prisutdelingen på Cosmopolite Scene 2. mars. Her får du sett det beste innenfor det kommersielle fotografiet og kanskje kvelden kan inspirere til nye samarbeid. I tillegg lover vi en fet etterfest på Nieu, tilføyer Trine Guttulsrød.

Kvelden vil bli ledet av Annika Momrak, det vil bli matservering fra Mikes Corner og etterfest på Nieu Scene med DJGILLA.

Årets jury består av juryformann og fotograf Sigve Aspelund, Pol-kreatør Sindre Johnstad og fotografene Olav Stubberud, Jacqueline Landvik, Veslemøy Vråskar, Sara Angelica Spilling, Anne Valeur og fotograf og fotoagent i Hausten Creative, André Skjegstad.

Utover Guro Sommer og Trine Guttulsrød, består arrangementskomiteen av Synøve Dreyer (leder i Norske Reklamefotografer) og fotograf Snorre Jøllanger med.

Påmelding til arrangementet finner du her: https://www.gullsnitt.com/even...