Fra praksis til fast plass i POL

Erlend Løfald og Sindre Holmedal Johnstad har fått fast jobb i POL.

93555 12f02 original
Sindre Holmedal Johnstad (23) og Erlend Løfald (22).

Erlend Løfald og Sindre Holmedal Johnstad har vært praksisteam i POL siden slutten av mars, og har på den korte tiden imponert stort. Westerdals-gutta har glidd rett inn i gjengen i Kristian Augusts gate, og levert langt over det du kan forvente av et nyutdannet team. Nå venter fast jobb i POL.

– Vi blir så glade når vi treffer flinke, hyggelige og sultne kreatører. Så når det viste seg at magefølelsen vi hadde da vi valgte praksisteam stemte, var det ingenting å lure på: Sindre og Erlend hører hjemme i POL. De to gutta har allerede rukket å bli anerkjent for sin kreativitet. De siste månedene er det blitt diplom og bronse i Gullblyanten, shortlist i Gulltaggen, to priser i Gullkalven, to finalebidrag i New York Festival, to shortlist i Future Lions og, ikke minst, en blyant i D&AD New Blood. Det er solide håndfaste bevis for at disse to gutta har det som skal til, sier kreativ leder Janne Brenda Lysø i POL.

Øverst på listen

Erlend Løfald (22) fra Trondheim går Art Direction, og har de siste fem årene også jobbet som webdesigner. Sindre Holmedal Johnstad (23) fra Karmøy går også Art Direction og har tidligere studert reklame og merkekommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. De jobbet sporadisk sammen gjennom studieløpet, men ble et team i november 2018.

– Det har gått rykter om POL i gangene på Westerdals siden dag én. Så når Sindre og jeg satt POL øverst på listen over byråer vi ville til, er det klart det er utrolig gøy når vi får både praksis og deretter jobb. Nå gleder vi oss til å jobbe med noen av Norges mest spennende kunder, sier Erlend Løfald.

– POL er og har alltid vært drømmebyrået, så når vi nå lander drømmejobben skal det først og fremst sies at vi er langt fra å legge oss på latsida. Å få jobbe sammen med de beste i bransjen er det som får oss til å ville prestere og strekke oss litt lenger hver gang. Vi er kanskje ferdige på Westerdals, men ser frem til å lære enda mer for hver dag som går, sier Sindre Holmedal Johnstad.