Fra talentfabrikk til hybridbyrå

William Grøslie har tatt spranget fra talent hos Lab3 til allsidig interaktiv designer hos hybridbyrået Futatsu Industries.

67969 4ed67 original
– William Grøslie er en moderne designer, forteller kreativ leder Kristoffer Reppen.

William Grøslie er en moderne designer fordi han behersker flere kreative språk, samtidig som han er uredd for å utforske det han ikke kjenner. Fra grafisk design, motion graphics, mobil og webutvikling på reklamekunder til programmaticjobbing på mediebyråkunder, har William vært et positivt tilskudd til vårt kreative bord. Dessuten fusker han med spillutvikling, camping og musikk på fritiden, så han er vel på mange måter det komplette medmennesket, sier kreativ leder i Futatsu, Kristoffer Reppen.

Helt proff og halvt tysk

Selv er Grøslie mest opptatt av at han har funnet et sted der mange deler hans entusiasme for noe av det som ble nevnt litt tidligere.

– Futatsu gir meg muligheter til å jobbe på mange forskjellige brifer og vi løser mange av oppgavene i team, det er moro og lærerikt. Og jeg får jobbet mye med bevegelige bilder, noe som er motiverende.

Lab3 samler talentene

Grøslie kommer fra Lab3, som tilbyr fagskoleutdannede grafiske designere et ekstra praksisår for gjøre overgangen til arbeidslivet mykere.

– Lab3 var en god plattform på vei inn i arbeidslivet og gjorde det lettere å tilpasse seg det virkelige arbeidslivet, så de skal ha all slags takk, sier Grøslie.

– William, eller Sir William som han kalles bak sin rygg, er helt proff og halvt tysk, uten at vi har kunnet se noen relasjon mellom disse to egenskapene, avslutter Reppen.