Fryktens Øyeblikk: Både Og lager TV

Både Og AS er en velkjent aktør innen radio, podkast og reklamefilm. Nå er de også godt i gang med å etablere en egen TV-avdeling. Den første produksjonen er den egenutviklede dokumentarserien «Fryktens Øyeblikk» som lanseres 16. august på Viaplay.

Stills TV avdelingen 1x
Fra venstre: Daglig leder Ola-Per Ekblom sammen med produsentene Odd Syse, Ann-Karin Sommerfeldt Andresen og kreativ leder Eskil Paus. Foto: Stian Bech Letessier

Produsentene Ann-Karin «AK» Sommerfeldt Andresen og Odd Syse er de ansvarlige for den nye TV-satsningen i Både Og.

– Vi synes det er utrolig inspirerende å få sjansen til å bygge opp en ny avdeling i et allerede veletablert produksjonsselskap med så mange talentfulle og flinke medarbeidere. Planen er å samarbeide på tvers av avdelingene og dra nytte av all kreativiteten som finnes i selskapet, sier Syse i en kommentar.

Sommerfeldt og Syse har lang fartstid fra TV-bransjen og har jobbet med alt fra konkurransedrevet reality som «71 grader nord» og «Hele Norge baker», til smalere produksjoner som «Åndenes Makt» og «Norges beste».

– Vi tar sikte på å utvikle prosjekter som passer til alle kanaler og strømmetjenester, og jobber også gjerne med folk utenfor selskapet, for å realisere gode TV-programmer, supplerer Sommerfeldt.

Sesongpromo for «Fryktens øyeblikk».