Fundament + Dots = Fundament Kommunikasjon

Reklamebyrået Fundament og digitalbyrået Dots slår seg sammen under mottoet «Gode venner leker best.»

46285 193fe original
Øystein Hjorthaug og Finn Roger Opedal. Foto: Fundament Kommunikasjon

– Fundament har gode kreative krefter. Dots har digitale superkrefter. Vi har lenge samarbeidet tett. Nå blir vi ett selskap under ett tak med navnet Fundament Kommunikasjon. Om vi klarer å bli det superbyrået vi ønsker er det opp til oss å bevise. Vi skal iallfall gi gass så det lukter svidd. Vi gleder oss, og håper venner og kolleger heier, skriver Fundament Kommunikasjon i en pressemelding.

Det nylig sammenslåtte miljøet melder at de har som ambisjon å bli en spydspiss innen sine fagområder på Sørlandet. I hovedtrekk tilbyr de mange av de samme tjenestene som tidligere, men nå med et bredere spekter av kompetanse og tjenester under samme tak.

Forretning, kommunikasjon og teknologi

Byrået lover at dette vil gi kunder og samarbeidspartnere tilgang til et slagkraftig fagmiljø med klare ambisjoner om å markere seg som et solid rådgivende, kreativt og flermedialt kommunikasjonsmiljø på Sørlandet.

Finn Roger Opedal er ansatt som daglig leder. Han har arbeidet som leder i en rekke kommunikasjonsmiljøer i Kristiansand de siste femten årene, og kommer fra stillingen som daglig leder i Dots. Øystein Hjorthaug (tidligere daglig leder i Fundament) vil i to-spann sammen med Opedal utgjøre ledelsen i selskapet. Hjorthaugs rolle og ansvar vil være som byråleder med fokus på salg, fag, innovasjon og kreativitet.

Selskapet har 17 ansatte og kunder som Fædrelandsvennen, Agderposten, Varden, NorgesEnergi, TDC, BRG Eiendom, AF-Gruppen Eiendom, blant andre.