Fure leder Gulltaggen

Til å lede årets prisutdeling og gallamiddag har vi vært så heldige å få med oss Nordens mest ledende byråleder, sier Ola Hanø i INMA.



– Gulltaggen er definitivt årets viktigste arena for inspirasjon og faglig utvikling. For meg personlig er Gulltaggen viktig og noe jeg har sett frem til lenge. Jeg ble veldig smigret over å bli invitert som konferansier på årets Gulltaggen. For meg blir dette en utrolig fin måte å feire sammen med bransjens kreative helter og ikke minst innovative kolleger fra medie- og reklamebyråer, medier og ikke minst de mest nyskapende annonsørene i Norge, sier Paal Fure

Paal Fure er administrerende direktør i mediebyrået Vizeum Norge og er medlem av Vizeum Global Management board og Vizeum Innovations Team.
– Norske Vizeum er vel det mediebyrået med høyets digitalandel i Nord-Europa, noe vi er veldig stolte av. Vi er kjempestolte over å være et foregangsbyrå, noe vårt engasjement for INMA og Gultaggen også viser med all tydelighet. Derfor er det helt naturlig for oss å være i begivenhetens sentrum, sier Fure.

Prisutdeling og festmiddag foregår 29. april.