Fyller på med skarpe hoder

Det digitale byrået Bakken & Bæck henter inn fire nye utviklere for å satse ytterligere på kunstig intelligens for kundeprosjekter og startups.

73591 5710f original
Christoph Reimann og Isabella Ribeiro, to av de nye utviklerne i Bakken & Bæck.

Ved Bakken & Bæcks utviklingslab for kunstig intelligens i Tyskland har byrået til nå hatt fire utviklere, hvorav tre med doktorgrader. Nå hentes ytterligere en doktorgrad i Christoph Reimann, samt Isabella Ribeiro, som også har erfaring fra hardware-utvikling.

Dessuten: Utviklerne Fred Carlsen og Ezekiel Aquino blir en del av teamene i henholdsvis Oslo og Amsterdam.

Styrkingen av AI-teamet skjer på bakgrunn av en kraftig økning i prosjekter som involverer maskinlæring og andre former for teknologi basert på kunstig intelligens.

– Etterspørselen etter denne typen kompetanse har nærmest vært eksponentiell og vi har hatt behov for å øke kapasiteten vår ytterligere for å kunne si ja til alle de utrolig spennende og ambisiøse prosjektene som kommer vår vei nå, sier daglig leder Tobias Bæck.

– Med Fred, Ezekiel, Isabella og Christoph har vi sikret oss toppfolk som gjør at vi kan fortsette å realisere prosjekter av høy kvalitet og er rustet til å utforske kunstig intelligens og maskinlæring ytterligere inn i fremtiden.

Bakken & Bæck har hatt en fordobling av antall hoder på litt over ett år, og teller nå 26 ansatte, med 16 i Oslo, syv i Tyskland og tre i Nederland. I tillegg sitter et team på syv i oppstartsselskapet Wake i San Francisco.