Fysisk Arbeid: Anne Marte og Ole Andreas

Tekstforfatter Anne Marte Stange Smebye og AD Ole Andreas Finseth i Kitchen er siste team ut i Brings Fysisk Arbeid-serie. De benyttet workshop-dagen hos Departementet til et forsøk på å gjøre postkassa til et hyggeligere sted.

94917 2e149 original

Gleden av det taktile i en digital verden: På forsommeren tilbrakte fem unge team fra ledende norske byråer hver sin dag i verkstedet til produksjonsselskapet Departementet. Formålet var å utvikle et konsept til en fysisk gjenstand, som så skulle bygges ferdig og sendes med Bring som DM til en utvalgt adressat.

Kitchen-teamet «Ole Marte», bestående av tekstforfatter Anne Marte Stange Smebye og AD Ole Andreas Finseth, er femte og siste team i Fysisk Arbeid-serie. Vi har tidligere denne høsten publisert filmene med Erlend Løfald og Sindre Holmedal Johnstad i POL, Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik fra TRY, Axel Bjørne-Larsen og Aslak Aalberg i Per Høj, og Kristine Alsaker og Abel Aga i New Work.

Anti-hatpost

Ole Marte bestemte seg for å lage en «Anti-hatpost» til et samboerpar som i sommer mottok et truende, anonymt brev. Teamet ville gi postkassa deres positive konnotasjoner igjen.

– Det er jo ikke så gøy å åpne postkassa lenger. Du finner for det meste regninger, inkassovarsler og hvis du er heldig; en melding fra styret i borettslaget. Dessverre for noen, så er den også blitt et sted man mottar hat. Vi ønsket å lage en løsning som kunne gjøre postkassa til et hyggeligere sted, forteller de to.

De synes det var befriende å bruke en dag på å jobbe med noe håndgripelig.

– Å få leke i verkstedet til Dept var skikkelig luksus. Det er ikke hver dag vi får lukke mac’en og være hands-on på løsninger. Martin og Stian er virkelig et par Petter Smarter.

Teamet ble assistert av Departementets Stian Korntvedt Ruud og Martin Gautron. Det er Christopher Bisset som har regi på Fysisk Arbeid-serien.

Du kan lese mer om Brings Workshop-prosjektet her.

Se flere bra DM-jobber på bring.no/dm.