Fysisk Arbeid: Kristine og Abel

Se hva det kreative teamet Kristine Alsaker og Abel Aga i New Work skapte da de var med Bring på en heldags analog workshop hos Departementet.

94766 82d66 original

På forsommeren tilbrakte fem unge team fra ledende norske byråer hver sin dag i verkstedet til produksjonsselskapet Departementet. Formålet var å utvikle et konsept til en fysisk gjenstand, som så skulle bygges ferdig og sendes med Bring som DM til en bestemt adressat.

Vi har tidligere denne høsten publisert filmene med Erlend Løfald og Sindre Holmedal Johnstad i POL, Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik fra TRY, samt Axel Bjørne-Larsen og Aslak Aalberg i Per Høj.

Nå er turen kommet til Abel Aga og Kristine Alsaker. De to var team da de gikk på Westerdals, jobbet hver for seg en stund i henholdsvis The Oslo Company og Kitchen, før de kom sammen igjen som team i New Work for drøyt to år siden.

Hos Departementet endte de opp med å lage «Straffeklokka». Alsaker og Abel forklarer:

– Vi startet først med en haug av kompliserte idéer til kunder, men endte opp med et produkt som løser et mer nærliggende problem: Kristines sovehjerte. Straffeklokka var også en god unnskyldning for å stappe inn alle knapper, bråkete duppeditter og blinkende objekter Deptartementet har, inn i et produkt.

De synes det var befriende å sysle med noe såpass håndgripelig.

– Det å få lov til å jobbe med noe så taktilt var veldig forfriskende. Kontorlivet kan jo bli litt ensformig til tider og vi vil aldri si nei til å rote i pleksiglass og lodde kretser med to så hyggelige karer. Derfor vil vi uttrykke en stor takk til Departementet og Bring som ga oss følelsen av å være handy, denne ene flotte aftenen.

– En avsluttende gladnyhet er at klokken har hatt ønsket effekt og at Kristine nå er et nytt og bedre menneske.

Det er Christopher Bisset som har regi på Fysisk Arbeid-filmene. Teamet ble assistert av Departementets Stian Korntvedt Ruud og Martin Gautron.

Du kan lese mer om Brings Workshop-prosjekt her.

Se flere bra DM-jobber på bring.no/dm.