«Gamle» Deichman lever videre

Når Deichman flytter hovedbiblioteket sitt til Bjørvika, har det frittstående byrået The Oslo Way fått i oppgave å ta over driften av det karakteristiske bygget på Hammersborg.

95701 6b59c original

«Gamle Deichman» skal ikke lenger være et bibliotek, men vil fortsette å være der for Oslos befolkning. Fra 1. mars til 1. juli skal The Oslo Way drifte lokalene på vegne av Deichman, før Oslo Kommune tar en avgjørelse over hvem som skal ta over det historiske huset.

– Den ærverdige bygningen på Hammersborg har stått til tjeneste for byens befolkning siden 1933. Mye følelser, historier og ikke minst enormt med historiefortelling har funnet sted her. Det er med en god porsjon stolthet vi nå skal forvalte dette bygget som går fra hovedbibliotek til det gamle biblioteket, sier byrågründer Lars Tefre Baade.

I perioden vil The Oslo Way ha ansvar for driften, som vil være åpent for et bredt spekter av ulike typer arrangementer. Alt fra konserter, liveshow, event og sommeravslutninger til seminarer og årsmøter. Firmaer utenfra har også mulighet til å leie lokalene til egne arrangementer i den eksklusive fire-månedersperioden.

– I samarbeid med eksisterende og nye samarbeidspartene skal vi fortsette å skape opplevelser og historier fra bygget, parallelt som vi gleder oss vilt til å se og oppleve det nye i Bjørvika, fortsetter Baade.

Stor etterspørsel

– Vi merker en stor etterspørsel om å få arrangere i dette fantastiske bygget, sier Torstein Løvlid som er bookingansvarlig for Gamle Deichman i The Oslo Way, og forsetter:

– Det er med ærbødighet og glede at vi får lov til å forvalte denne juvelen i disse månedene for Deichman. Bygget huser et enormt potensiale, her skal det skje mye moro! Vi gleder oss til fire måneder med nyskapte minner for Gamle Deichmans gjester, avslutter han.

Om The Oslo Way

The Oslo Way jobber med prosjektledelse, rådgivning, kampanjer, PR og markedsføring med fokus på kultur. Siden oppstarten i 2017 har de jobbet og jobber med kunder som Tons of Rock, Aller Live, PiPfest, Live Nation, All Things Live, No Hate, Oslo Konserthus, Røverstaden, Nordic Live, Trøbbelskyter, Kulturhuset, Youngs, Prindsen Hage, Tekstilaksjonen og Cinenord.