Geelmuyden Kiese permitterer 21 i Norge

Geelmuyden Kiese Norge sendte i dag permitteringsvarsel til 21 av sine 130 ansatte.

Begrunnelsen for permitteringsvarselet er at koronavirus og børsfall har fått og vil få store konsekvenser for selskapets omsetning, og kunder har stanset mange prosjekter og kampanjer.

«Vi er forberedt på at det kommer flere utsettelser, og er usikre på konsekvensene av situasjonen og hvor lenge de vil vare. For å opprettholde driften i selskapet og for å sikre arbeidsplasser må vi redusere kostnader umiddelbart», skriver GK i en pressemelding sendt ut i formiddag.

«Målet vårt er å sikre og øke omsetningen i Norge, slik at vi kan invitere tilbake våre permitterte kolleger så snart som mulig.»
96296 f63b9 original

Hans Geelmuyden

GKs partnere er også blitt enige om resusere egen lønn med 25 prosent med umiddelbar virkning, og har bedt medarbeidere som ikke permitteres om å frivillig redusere sin lønn med 20 prosent frem til 1. juni i første omgang.

– Vi som blir på vakt garanterer kundene våre å levere kommunikasjonstjenester med GK kvalitet fremover. Målet vårt er å sikre og øke omsetningen i Norge, slik at vi kan invitere tilbake våre permitterte kolleger så snart som mulig, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen og GK Norge.